ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ…

8 Μαΐου 2015 Κλείσιμο Από Alexandros

Συμπληρώσαμε 1 χρόνο από την εφαρμογή της ιστοσελίδας μας με σκοπό να σας ενημερώνουμε με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο μας τα λογιστικά-φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν, αλλά και θέματα γενικότερα σε ότι αφορά την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τους ιδιώτες κ.λ.π.

Η ανταπόκριση σας όλο αυτό το διάστημα μας έχει κάνει να συνεχίσουμε και να παρατηρήσουμε ότι τελικά το εγχείρημα αυτό ήταν μια τεράστια επιτυχία. Βάσει αυτού, έχουμε δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης ως προς τους ιδιώτες ακριβώς την περίοδο αυτή, στην οποία ξεκινάει η περίοδος υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, που απευθύνεται σε εκείνους που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σε θέματα που τους απασχολούν περισσότερο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε πιο τεκμηριωμένα και εμπεριστατωμένα τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μην ταλαιπωρήστε περισσότερο.

Τα βήματα στην νέα υπηρεσία μας είναι πολύ απλά: Μέσω e-mail (atskakanis@gmail.com), ή τηλέφωνο στο κινητό 6932424691

μας ρωτάτε για τα θέματα που σας απασχολούν, και σας απαντάμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τεκμηριωμένα και

εμπεριστατωμένα. Η υπηρεσία μας χρεώνεται και η χρέωση ξεκινάει από 10Ευρώ + Φπα(23%) για κάθε ερώτημα σας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με e-mail ή στο κινητό για περισσότερες πληροφορίες. (Παρακαλούμε στο e-mail ή στο κινητό, στο μήνυμά σας σημειώστε τα πλήρη στοιχεία σας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ, και τηλέφωνο για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν χρειαστεί..)

Επίσης, αναλαμβάνουμε την συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής σας δήλωση για το οικ. έτος 2015, με τιμές που ξεκινούν από 30Ευρώ + ΦΠΑ(23%). Περισσότερες πληροφορίες στο email: atskakanis@gmail.com, κινητό τηλέφωνο 6932424691. Αναλαμβάνουμε και ρυθμίσεις χρεών αλλά και την αξιολόγηση ολόκληρου του φορολογικού σας φακέλου.

Με εκτίμηση,

ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(atskakanis@gmail.com, τηλ. επικοινωνίας(κινητό):6932424691