Προφίλ Επιχείρησης

Το γραφείο υπηρεσιών ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973, στις Σέρρες, με αντικείμενο δραστηριότητας τις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Το γραφείο μας πρωταγωνιστεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης και του κάθε φορολογουμένου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Ο ιδρυτής και πρωτεργάτης του γραφείου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ επί 40 χρόνια έγινε συνώνυμο της αξιόπιστης και αποτελεσματικής υποστήριξης πληθώρας επαγγελματιών που εμπιστεύτηκαν τη δυναμική και επιτυχημένη πορεία τους στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Σήμερα, το γραφείο μας, στηριζόμενο στην εμπιστοσύνη των πελατών του, ενισχυμένο και με νεότερα στελέχη, με νέα οργάνωση, συνεχίζει αποτελεσματικά την λειτουργία του με στόχο την δημιουργία πλήρους, στενής και μακράς επιχειρηματικής συνεργασίας με τους πελάτες μας εξασφαλίζοντας την άρτια, και ποιοτική προσέγγιση των αναγκών τους για λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.

Εμπιστευθείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από την απλή τακτοποίηση της φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων λογιστικών και φοροτεχνικών λύσεων. Ζητήστε, επίσης, τη βοήθεια μας για θέματα εργατικά και μισθοδοσίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε στις οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας και περιμένουμε να μας καλέσετε στα τηλ. 23210-27065, 24912, Fax. 2321051183, email: atskakan [at] otenet.gr (όπου at @) η γράψτε μας στην Φόρμα Επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και θα σας καλέσουμε πίσω αμέσως μόλις λάβουμε το μήνυμα σας ή επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας που βρίσκονται στην διεύθυνση: ΣΕΛΕΥΚΟΥ 4-6 ΣΕΡΡΕΣ, Τ.Κ. 62123(2ος ΟΡΟΦΟΣ).

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Τηλ: 2321027065, Fax: 2321051183
Εmail
: atskakan [at] otenet.gr (όπου at @)