Ευκαιρίες Απασχόλησης

Στο γραφείο ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ (1973), όλη την ομάδα την απαρτίζουν άτομα που ασχολούνται δεκαετίες με το λογιστικό επάγγελμα έχοντας αναπτύξει δεξιότητες και ικανότητες για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι, με την συνεργασία, την ομαδικότητα, την αξιοπιστία, την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορούν οι άνθρωποί μας να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Στα νέα μέλη της ομάδας μας, αναζητούμε άτομα που πιστεύουμε ότι θα ξεχωρίσουν σε αυτό το περιβάλλον. Έτσι, είτε ακόμα σπουδάζετε ή έχετε αποφοιτήσει ή εργάζεστε για κάποια χρόνια και σας ενθουσιάζει η προοπτική να εργαστείτε σε ένα δυναμικό γραφείο τότε μας ενδιαφέρει να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Επίσης, στο γραφείο ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ (1973), έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι έχουν επιλέξει και εμπιστευτεί το γραφείο μας, για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους δικούς τους πελάτες με εμπιστοσύνη και συνέπεια. Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε με αυτόν τον τρόπο, και θέλετε να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας μέσω των υπηρεσιών του γραφείου μας, μπορείτε να μας το πείτε ή να μας επισκεφθείτε, τότε σίγουρα μας ενδιαφέρει να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο atskakan [at] otenet.gr (όπου at @) και πείτε μας πως θέλετε να συνεργαστούμε και με ποιον τρόπο. Εμείς θα σας απαντήσουμε αμέσως μόλις παραλάβουμε το e-mail.