Εντολή στην διαφημιστική να ετοιμάζεται για εκλογές

9 Φεβρουαρίου 2015 Κλείσιμο Από Alexandros

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ 45%

Oι Προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα θα μπορούσαν να εκληφθούν και σαν βάπτισμα του πυρός για την νέα και πολύ σύντομη προεκλογική εκστρατεία-ειδικά οι αναφορές του πρωθυπουργού στον περιορισμό των προνομίων πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών και λοιπών φαρισαίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να προσφύγει εκ νέου στην λαική βούληση εάν αισθανθεί ότι οι εταίροι κλείνουν την στρόφιγγα του οξυγόνου στη χώρα μας.

Οταν είπε στον Ντάισεμπλουμ “σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να τηρήσω τις προεκλογικές μου υποσχέσεις…,”όπως όλα δείχνουν το εννοούσε.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” λοιπόν σάς αποκαλύπτει σήμερα πως από την Κουμουνδούρου δόθηκε εντολή στην διαφημιστική, που είχε τρέξει το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να είναι έτοιμη για εκλογές-σφηνάκι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάθε λόγο να προσφύγει εκ νέου στην κάλπη μια και οι μετρήσεις τού δίνουν αυτή τη  στιγμή ένα ποσοστό ανάμεσα στο 42-45%.

Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ εξανεμίζονται ενώ μπαίνει με φόρα στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης αλλά και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Η αμηχανία της ΝΔ είναι χωρίς προηγούμενο και όπως όλα δείχνουν το κόμμα που ίδρυσε ο εθνάρχης θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Σε περίπτωση που γίνουν εν νέου εκλογές στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου η ΝΔ με την σημερινή της μορφή δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το 18%. Αντίθετα οι ΑΝΕΛ έχουν διπλασιάσει τα ποσοστά τους και ο Πάνος Καμμένος φλερτάρει πλέον με ένα 10%.

Στο μεταξύ υπάρχει κινητικότητα στο χώρο της κεντροαριστεράς με τους Κώστα Σημίτη και Αλέκο Παπαδόπουλο να ετοιμάζουν το έδαφος για την δημιουργία ενός νέου σχήματος. Μόνο που κι εδώ υπάρχει το “τεχνικό” πρόβλημα της απουσίας ηγετικής φυσιογνωμίας.

ΠΗΓΗ