Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά…..και ένα καλύτερο 2015

31 Δεκεμβρίου 2014 Κλείσιμο Από Alexandros

Το 2014 εξελίχθηκε για την χώρα μας ίσως με τους χειρότερους οιωνούς αφού φτάσαμε στο τέλος του με αλλαγές στην οικονομία, στην φορολογία αλλά και στα πολιτικά δρώμενα. Το έτος αυτό κλείνει και παράλληλα ανοίγει το νέο έτος με αλλαγές όπως δείχνει στην πολιτική σκηνή, αφού στις αρχές του νέου έτους θα διεξαχθούν εκλογές. Αυτό πάντα δημιουργεί και αλλαγές και σε όλους τους τομείς της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας ειδικότερα. Περιμένουμε με ανυπομονησία…..

Τον Απρίλιο του 2014 λειτούργησε για πρώτη φορά η ιστοσελίδα του γραφείου μας η οποία δημιουργήθηκε για τους πελάτες μας και για τους μη πελάτες μας με σκοπό την ορθότερη και καλύτερη ενημέρωση που μπορούν να έχουν μέσα από έγκυρες πηγές, έτσι ώστε να μπορούν να διαβάζουν , να ενημερώνονται και να κρίνουν και οι ίδιοι γενικότερα θέματα της οικονομίας και ειδικότερα θέματα φορολογίας, αφού αυτά είναι που μας απασχολούν κυρίως. Δουλέψαμε πιλοτικά με στόχο έως το τέλος του χρόνου να δούμε πως θα λειτουργήσει η εφαρμογή αυτή και διαπιστώσαμε ότι πραγματικά ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια, αφού μας επισκέπτονται πραγματικά από όλον τον πλανήτη. Έλληνες του εσωτερικού αλλά και από το εξωτερικό από την πρώτη στιγμή άρχισαν να επισκέπτονται και να διαβάζουν τα άρθρα που παραπέμπουμε. Έχουμε κατά μέσο όρο 5000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και ανεβαίνουμε συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι η ιστοσελίδα φτιάχτηκε για την ενημέρωση σας και μόνο και όχι κυρίως για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Θέλουμε να ξέρετε τα σωστά πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι.

Στην σελίδα μας μπορείτε να ξεναγηθείτε μέσα από την αναζήτηση, αφού αν βάλετε την λέξη κλειδί που σας ενδιαφέρει, θα σας βγάλει τα άρθρα τα οποία ενδιαφέρεστε να διαβάσετε. Επίσης, μπορείτε να σχολιάσετε πατώντας πάνω στο άρθρο οτιδήποτε θέλετε, αλλά και να μας στείλετε e-mail για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Πραγματικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας που μας επισκέπτεστε και μας στηρίζετε, και θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί αυξάνοντας την επικοινωνία μαζί σας αλλά και το γραφείο μας θα σας δώσει σύντομα την δυνατότητα με νέες υπηρεσίες να συνεργαστείτε μαζί μας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε σωστά και να σας προτείνουμε λύσεις που πραγματικά να λύνουν τα προβλήματα που έχετε στα λογιστικά και φορολογικά σας θέματα..

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας ευχόμαστε ένα 2015 καλύτερο, δημιουργικότερο, και να έχετε πάντα καλή υγεία.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΑΤΣΚΑΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τηλ: 2321027065, Fax: 2321051183 Ε-mail: atskakan [at] otenet.gr (όπου at @)