Ψωνίστε …ηλεκτρονικά μέχρι την επόμενη Κυριακή και εξασφαλίστε μεγάλες εκπτώσεις

1 Δεκεμβρίου 2014 Κλείσιμο Από Alexandros

Ψωνίστε …ηλεκτρονικά μέχρι την επόμενη Κυριακή και εξασφαλίστε μεγάλες εκπτώσεις

Σίγουρα θα είδατε στις τηλεοράσεις σας τις εικόνες από τους αδίστακτους καταναλωτές που σπρώχνονταν έξω από τα καταστήματα για να εκμεταλλευτούν τις τεράστιες προσφορές της «Μαύρης Παρασκευής». Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να εξασφαλίσετε και εδώ στην Ελλάδα μεγάλες προσφορές χωρίς όμως να υποστείτε τις συνέπειες της φρενίτιδας και της καταναλωτικής μανίας; Τώρα είναι εφικτό. Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τα e-shops ετοιμάζονται να υποδεχτούνε τους καταναλωτές με μεγάλες προσφορές.

  Η περυσινή εμπειρία έδειξε ότι το πείραμα ήταν επιτυχημένο. Να δούμε τι θα γίνει φέτος.

Διοργανωτής της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο Greca, ο σύνδεσμος των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου ενώ η προσπάθεια διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος, ηεβδομάδαεορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίουέως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο θα επικοινωνηθεί με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.
Την περσινή χρονιά, η αποδοχή από τους Έλληνες online καταναλωτές στην 1η ΕβδομάδαΗλεκτρονικούΕμπορίουήταν άκρως θετική. Καταγράφηκε αύξηση αξίας αγορών από τους καταναλωτές της τάξης του 42% στα e-shops που συμμετείχαν στηνΕβδομάδαΗλεκτρονικούΕμπορίου. Υπήρξαν μάλιστα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, που ανάλογα με τις προσφορές τους, ανέφεραν αύξηση μεγαλύτερη του 100% σε σχέση με την προηγούμενηεβδομάδα.
Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου γίνεται στα πρότυπα της Cyber Monday που διοργανώνεται σε πολλές χώρες όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία κ.α. όπου αυξάνεται σημαντικά ο online B2C τζίρος ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

ΠΗΓΗ